Óbuda-Békásmegyer hivatalos turisztikai oldala

Novemberi irodalmi ajánló Óbudán

Novemberben, amikor beköszönt a hűvös, esős idő, jó egy kicsit behúzódni a melegbe és egy jó könyvvel, meg egy meleg teával vagy kávéval felmelegedni. Szerencsére Óbudán erre rengeteg lehetőségünk van, több könyvtár és kávézó várja a látogatókat , ahová jól esik betérni a hideg idő elől.

Kezdjük a hónapot egy jó kis könyvvásárral az Ezüsthegyi Könyvtárban, ahol 100 forintért vásárolhatunk könyveket, így nem fogunk unatkozni egész évben.

https://platankonyvtar.hu/fiokkonyvtar/2019-11-06/oszi-konyvvasar/

Csáth Géza 100

A vásáron kívül több olyan irodalmi esemény lesz még a hónapban, amire érdemes odafigyelnünk, mint például a Platán Könyvtár estje november 12-én, amelyen Csáth Gézáról tudhatunk meg többet Molnár Eszter Csáth-kutató előadásában. Csáth Géza író és zenekritikus, aki különleges, sokszor komor novelláival sokunk kedvencévé vált, idén 100 éve hunyt el, ez alkalomból emlékezhetünk rá.

https://www.facebook.com/events/443412339714477/

Grecsó Krisztián irodalmi estje az Ezüsthegyi Könyvtárban

Az Ezüsthegyi Könyvtárban a is megéri ellátogatni, Grecsó Krisztián irodalmi estjére, november 29-én. Korunk egyik legnépszerűbb írójával Vas Zoltán író beszélget, a szerző régi és új regényeiről, valamint nekünk is lesz lehetőségünk találkozni kedvenc írónkkal.

További információkat ezen az oldalon olvashatunk:

https://platankonyvtar.hu/fiokkonyvtar/2019-11-29/grecso-krisztian-irodalmi-estje/

És íme, néhány tipp, hogy hová érdemes betérni kávézni vagy teázni, ha már kezünkben a kedvenc könyvünk:

További jó evős és ivós helyeket itt böngészhettek Óbudán.

 

 

 

blog Kávé Kultúra Program Tea