Óbuda-Békásmegyer hivatalos turisztikai oldala

Kobuci Kert

1033, Budapest, Fő tér 1.

Óbudán, a Zichy-kastély udvarában található Óbuda kedvenc, de talán nem túlzás azt állítani, hogy az egész főváros egyik legnépszerűbb és leghangulatosabb szórakozóhelye, a Kobuci Kert.

Világzenei esték, jazz-történetek, népzene minden mennyiségben és nagyon komoly blues áprilistól szeptemberig – ez a Kobuci, a minőségi élő zene és az azt kedvelőközönség otthona.

A kert muzsikustársadalmában a zenei beszélgetések spektruma a nagyon csendes, meditatív élményektől a szabadtéri táncházak kivételes hangulatán át a nagy ünnepi alkalmakig terjed: az Óbuda Napja, a Blues Fesztivál vagy éppen a Magyar Dal Napja koncertsorozatai évről évre sok energiát és örömöt jelentő kedvencei a közönségnek. 2015-ben a HANOSZ (Hangszeresek Országos Szövetsége) az év élőzenei koncerthelyszínének választotta a Kobuci Kertet. A díj elnevezése: „Öröm a zene”, akár a hely mottója is lehetne.

 

Nyitvatartás

Szabadtéri szórakozóhelyről lévén szó, így még egy ideig várnunk kell, hogy estéről-estére újra élvezhessük a Kobuci utánozhatatlan és magával ragadó hangulatát.

 

2020 április végén kezdődik a következő szezon, a nyitás pontos időpontjáról mi is hírt adunk a Visit Óbuda Facebook oldalon.

 

Kövessetek minket Ti is, ha nem szeretnétek lemaradni Óbuda legjobb kulturális és zenei programjairól!

 

Állatbarát Étel Fesztivál Ital Koncert Szabadtéri Szórakozás Tánc Zene