Óbuda-Békásmegyer hivatalos turisztikai oldala

Csodák Palotája

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

A járványveszély miatt határozatlan ideig a Csodák Palotája zárva tart.

A Visit Óbuda Facebook oldalán (www.facebook.com/visitobuda/) folyamatosan hírt adunk az online elérhető tartalmakról, élő közvetítésekről.

A változásokat itt a honlapon és a Facebook oldalunkon is folyamatosan jelezzük látogatóinknak.

FEDEZZÉK FEL VELÜNK ÓBUDÁT ONLINE!

 

Csupa csoda a CSOPA, amely az ország egyik legnagyobb tudományos szórakoztatóközpontja, és 2017 ősze óta a III. kerületben, Óbudán várja a kíváncsi felfedezőket.

A többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak tartalmas programot nyújtó megújult Csodák Palotája 5000 m2 – en, több, mint 250 interaktív játékkal, színes attrakciókkal várja látogatóit, akik játszva ismerik meg a minket körülvevő világot.

A tudományos szórakoztatóközpontban bepillanthatunk 8 tematikus egységbe, az Öveges teremben  látványos előadásnak lehetünk részesei, míg a Richter Gedeon laborban kísérletező tudósok bőrébe bújhatunk. A négy tematikus Szabadulószoba rejtélyeinek megfejtéséhez logika és kreativitás szükséges. Az 5D, 9D és Körmozi élményvetítések érzékszerveinket teszik próbára. A CSOPA területén számos egyedülálló szórakozási lehetőséggel is találkozhatunk. A képernyők szerelmeseit 27 interaktív asztal, a sportkedvelőket különleges csocsók és biliárdfoci pályák, a felfrissülni vágyókat pedig különleges lombikokban felszolgált frissítő italok várják.

Igazi családi program ez, ahol már a legkisebbekre is gondoltak, külön kiadványban mutatják be azokat a játékelemeket és attrakciókat, amelyeket a 3-6 éves korosztály is élvezettel használhat. Így válik a CSOPA szórakoztató élménnyé az egész családnak.

Nyitvatartás

hétfő-vasárnap 09:00 – 19:00

Akadálymentesített Bankkártyás fizetés Családi program Egész évben nyitva Gyerekbarát Óbuda Játszótér WiFi