Óbuda-Békásmegyer hivatalos turisztikai oldala

Budapest Garden (volt Görzenál)

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

A Budapest Garden 2019-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt és igazi háborítatlan kis szigetként várja vendégeit a Duna-part közvetlen közelségében, hatalmas zöldfelülettel és több mint 17 különböző programmal.

A Duna-parti helyszín 14.000 négyzetméteren terül el és  már több mint húsz éve ad otthont Budapest egyik legnagyobb extrémsport-pályájának, amely a kezdő és a profi deszkasport-kedvelőknek egyaránt lehetőséget nyújt, hogy kipróbálják magukat.

A korábban Görzenálként üzemelő park már korábban is ismert volt a sportkedvelők körében, a Görzenál Görkorcsolya- és Szabadidőpark 1995. április 29-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, formabontó pályái révén pedig hamar nemzetközi hírnévre tett szert az extrémsportolók körében. A  nagyszabású felújítás eredményeképp ma már egy egyedülálló Ninja pálya és egy hatalmas trambulin is várja a vendégeket.

Az extrém sportok szerelmesei itt igazán jól szórakozhatnak, legyen a kedvencük akár a gördeszka, akár a BMX, akár a roller. A helyszínen lévő kölcsönzőből a gyakorláshoz bármilyen védőfelszerelést beszerezhetünk.

A szórakozást kertmozi, szabadtéri asztalok, grill kocsik, pingpong asztal, asztali foci és darts teszi teljessé.

Az újjászületett tér nyitva áll a széles közönség számára: akár családdal kikapcsolódni, akár haverokkal sörözni, itt mindenki megtalálja a számítását.

 

Nyitvatartás

Nyári szünet alatt a hét minden napján 10 órától sötétedésig nyitva.

Esőben a szabadidőpark zárva tart.

November 10. és március 24. között zárva.

Jegyárak

A Budapest Gardenbe a belépés INGYENES, a sportolási lehetőségek, szabadidős szolgáltatások külön jegyvásárlással vehetők igénybe. 

2020 nyarán érvényes Budapest Garden all-in ajánlat: 1800 Ft/fő/nap

Igénybe vehető szolgáltatások:

  • trambulin
  • Ninja-pálya
  • foci- és a strandröpi-pálya

A belépőt a helyszínen lehet megvásárolni, amely egész napos belépésre jogosít. A vásárló a jegy megváltása után elhagyhatja a a park területét és újbóli belépésnél nem kell ismét megvásárolnia azt. A megváltott jeggyel a pályákat korlátlan ideig lehet használni, amennyiben nem érkezett rájuk előzetes foglalás.

Az akció egész nyáron érvényes! 

Aktív Családi program Egész évben nyitva Gyerekbarát Óbuda Játszótér